آمپول متوکاربامول برای چیست؟
داروی متوکاربامول زمانی توسط پزشک معالج شما بعد از معاینه ی شما تجویز می شود، که بخواهند به کاهش دردهای عضلانی حاد و استخوانی کمک کنند. نکته ی مهمی که در مورد این آمپول وجود دارد، این است، که تزریق این آمپول به هیچ عنوان نمی تواند جایگزین مناسبی برای درمان هایی مانند انجام فیزیوتراپی در منزل، طب فیزیکی و دیگر درمان ها بعد از ویزیت پزشک در منزل برای شما باشد. در صورتی که جزو افرادی هستید، که به دلیل ناتوانی و یا دیگر مشکلات قادر به خروج از منزل نیستید، می توانید از خدمات تزریق آمپول در منزل، سلامت نوین استفاده کنید. در مورد نحوه ی تزریق آن باید بگوییم، که در مواردی که نیاز است، انقباضات عضلانی بیماری کزاز کنترل شود، تجویز خواهد شد. پس به طور کلی باید بگوییم، که Robaxin فقط در مواردی تجویز می شود، که دکتر معالج شما بخواهد به کاهش و تسکین دردهای عضلانی حاد و استخوانی کمک کند. هم چنین باید گفت، که متوکاربامول به دو صورت قرص و آمپول در داروخانه ها وجود دارد، و با توجه به وضعیت بیمار پزشک یکی از اشکال آن را برای بیماران تجویز می کند.
ممکن است، تا حالا نام قرص متوکاربامول 500 را شنیده باشید، در مورد این موضوع باید بگوییم، که 500 بیانگر دوز دارو می باشد. در صورتی که پزشک قرص متوکاربامول را برای شما تجویز کند، این قرص در دو دوز 500 و 1000 در داروخانه ها وجود دارد.
مقدار تزریق آمپول متوکاربامول و نحوه مصرف
- پیش از این که بعد از تجویز پزشک خود درمان بیماری خود را با داروی متوکاربامول آغاز کنید، بهتر است، دفترچه ی راهنمای موجود در کارتن آن را به دقت مطالعه کنید. مطالعه ی این دفترچه به شما کمک می کند، تا اطلاعات مورد نیاز خود را در مورد عوارض جانبی و مواردی که نباید از این دارو استفاده کنید، را بدست آورید.
- مقدار مصرفی این دارو با توجه به نوع بیماری در افراد مختلف متفاوت می باشد. توصیه می کنیم، به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک میزان دوز مصرفی این دارو را کم و یا زیاد نکنید.
- می توانید این دارو را همراه با غذا یا بدون آن مصرف کنید.
- تزریق این دارو باید توسط پزشک و یا پرستاران در مراکز درمانی و یا در منزل برای بیماران انجام شود.
- در مواردی که احساس کردید، روند درمان شما به خوبی پیش نمی رود، حتماً این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.
در چه مواردی نباید داروی متوکاربامول را مصرف کنید؟
- اولین نکته ی مهمی که باید به آن توجه کنید، این است، که به تاریخ انقضای درج شده بر روی این دارو توجه کنید.
- تحت هیچ شرایطی این دارو را برای افرادی که علائم مشابه دارند، تجویز نکنید.
- پزشکان بعد از معاینه ی شما این دارو را تنها برای شرایط فعلی شما تجویز می کنند، و در مواردی که قصد استفاده ی مجدد دارید، بهتر است، با دکتر خود مشورت کنید. در صورتی که هر یک شرایطی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، را تجربه کرده اید، باید با پزشک خود در این رابطه مشورت کنید.
- مشکلات عضلانی، کبدی، کلیوی
- حساسیت به داروها
- بارداری یا اقدام به بارداری
- شیردهی
- تشنج
- بیماری صرع
- اختلالات سیستم اعصاب مرکزی
نکات مهم برای مصرف داروی متوکاربامول
- افراد مسنی که با مصرف این دارو دچار مشکلات مختلفی مانند گیجی، سرگیجه یا خواب آلودگی را تجربه کرده اید، می تواند باعث افتادن افراد شود. در این موارد می توانید از خدمات ویزیت سالمندان در منزل کرج و یا دیگر مناطق استفاده کنید.
- مصرف داروی متوکاربامول می تواند با انجام برخی از آزمایش ها مانند آزمایش غربالگری VMA و یا HIAA-5 ادرار تداخل داشته باشد، و نتایج بدست آمده از آزمایش به درستی نشان داده نشود.
- برای این که بتوانید از میزان خستگی و سرگیجه یا سبکی سر هنگام تغییر وضعیت از حالت نشسته یا خوابیده جلوگیری کنید، بهتر است، به آرامی تغییر وضعیت دهید.
- به هیچ عنوان در طول درمان خود با این دارو الکل مصرف نکنید.
تداخلات دارویی متوکاربامول به چه صورتی می باشد؟
تداخلات دارویی که در مورد مصرف داروی متوکاربامول وجود دارد، می تواند به افزایش پیدا کردن عوارض جانبی کمک کند. پس بهتر است، پیش از تجویز داروها توسط پزشک یک لیست از تمام داروهایی که مصرف می کنید، در اختیار دکتر معالج خود قرار دهید، تا با توجه به داروهای مصرفی شما، داروهای جدید تجویز شود.
به طور کلی باید بگوییم، که داروهایی که تداخل با متوکاربامول دارند، شامل داروهای خواب و یا ضد اضطراب (دیازپام، زولپیدم)، آنتی هیستامین ها (ستیریزین، دیفن هیدرامین)، شل کننده های عضلانی و داروهای ضد درد و مسکن می باشند.
عوارض آمپول متوکاربامول
در صورت مشاهده ی هر یک از علائم زیر باید این مورد را با پزشک خود در میان بگذارید.
- مشکلات بینایی مانند تاری دید، دو بینی
- عدم هماهنگی عضلات
- سوء هاضمه
- خواب آلودگی
- سرگیجه
- سبکی سر
- احساس طعم فلزی
- ناراحتی معده
- معده درد
- تهوع
- استفراغ
- تغییر رنگ ادرار
- غش
- لرز
- تب
- تغییر رنگ پوست
- زردی چشم یا پوست
- تهوع و یا استفراغ مداوم
- تیرگی رنگ مدفوع
- گر گرفتگی
- افزایش فشار خون
- قرمزی چشم همراه با گرفتگی بینی
- تغییرات خلقی یا ذهنی
- ضربان قلب آهسته
چه زمانی با مصرف داروی متوکاربامول دچار مسمومیت دارویی می شوید؟
- برای جلوگیری از مسمومیت داروی متوکاربامول نباید بیش از دوز تجویز شده این دارو را مصرف کنید.
- در صورتی که مشاهده کردید، که فردی دچار مسمومیت دارویی شده است، و علائمی مانند مشکل تنفسی، غش و ضعف، سرگیجه یا خواب آلودگی شدید، تشنج، از دست دادن هوشیاری را تجربه می کنید، این موضوع را با پزشک معالج در میان بگذارید.
شرایط نگهداری داروی متوکاربامول به چه صورتی می باشد؟
- به هیچ عنوان این دارو را در دسترس کودکان قرار ندهید.
- در محیط خشک و خنک و به دور از گرما و تابش نور مستقیم نگه داری شود.
تزریق آمپول متوکاربامول در منزل
همان طور که قبلاً هم گفتیم، متوکاربامول به عنوان یک داروی شل کننده ی عضلانی می باشد، و در مواردی توسط پزشک تجویز می شود، که پزشک معالج شما می خواهد به کاهش دردهای عضلانی و استخوانی، اسپاسم کمر، گردن درد، درد آرتروز کمک کند. تزریق این آمپول حتماً تحت نظر پزشک باید تزریق شود، چون در غیر این صورت ممکن است، عوارض جبران ناپذیری را تجربه کنید.
هزینه تزریق آمپول متوکاربامول در منزل
تعرفه ی انجام انواع تزریقات با توجه به تعرفه ی تعیین شده توسط وزارت بهداشت تعیین می شود، و عوامل مختلفی مانند مسافت طی شده توسط پرستار برای رسیدن به منزل شما، نوع تزریق انجام شده برای بیماران و خدمات دیگری که ممکن است، بیمار از آن استفاده کند، تعیین می شود.
مزایای تزریق آمپول متوکاربامول در منزل چیست؟
- مهم ترین مزایای تزریق در منزل برای بیماران این است، که در برخی از مواردی که بیماران توانایی لازم را برای خارج شدن از منزل را ندارید، با استفاده از خدمات تزریق آمپول تو رگی در منزل و یا دیگر مدل های تزریق می توانید در کاهش هزینه های مربوط به انجام تزریقات کمک کنید.
- منتظر نماندن در صف های طولانی برای دریافت خدمات درمانی
- از مراجعه های مکرر به مراکز درمانی و درمانگاه ها جلوگیری می کند.
- کمک به کاهش مسیر برای رفت و آمد
برای این که پیش از مصرف و تزریق داروها و آمپول های تجویز شده توسط پزشک معالج به خاطر وجود بیماری های مختلف می توانید برای تشخیص صد در صدی مشکل خود از خدمات درمانی (آزمایش خون در منزل، آزمایش های ادرار و…) استفاده کنید، تا پزشک بتوانید با بررسی نتایج بدست آمده به درمان شما کمک کند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر